Quarter pounder burgers (0)

Voor 4 personen.

Ingrediƫnten

  • 500 gr rundvlees
  • 2 el Peterselie
  • Zout (naar smaak)
  • Peper (naar smaak)
  • Een kleine ui (gesnipperd)
  • 1 teen knoflook (gepureerd)

Informatie

Kookboek Bas kookboek
Categorie Basisrecepten
Temperatuur 1
Seizoen 1
Jaar 2015
Zichtbaar Voor iedereen
Toegevoegd 07 Jul 2015, 20:11
Laatst gewijzigd 08 Jul 2015, 18:47

Bereiding

  1. Gooi alle ingrediƫnten in een kom en kneed het tot een geheel.
  2. Kneed vervolgens het vlees in ballen van +/- 150 gr en sla de ballen plat op een snijplank tot ongeveer 1 cm dikte
  3. Pers het vlees met een kom uit tot een cirkel
  4. Bak het vlees tot het gaar is

Reacties

Geen reacties gevonden...