Szechuan woksaus (0)

Voor 4 personen.

Ingrediƫnten

  • 8el soya saus
  • 4el mirin (Japanse zoete rijstwijn)
  • 4tl maizena
  • 2tl sesamolie
  • 250ml bouilon (Kies de bouilon naar het vlees dat je wokt, bijv. runderbouilon bij biefstuk)
  • 4el kristalsuiker
  • 2el Worcestershiresaus
  • 4el gesnipperde uien
  • 1.5el gepureerde gember
  • 1.5el gepureerde knoflook
  • Hete pepers (naar eigen smaak)

Informatie

Kookboek Bas kookboek
Categorie Sauzen & marinades
Temperatuur 1
Seizoen 1
Jaar 2015
Zichtbaar Voor iedereen
Toegevoegd 11 Jul 2015, 00:48
Laatst gewijzigd 11 Jul 2015, 00:48

Bereiding

  1. Maak de bouilon klaar
  2. Voeg de overige ingredienten toe en kook het geheel lichtelijk tot de saus ietsje dikker word

Reacties

Geen reacties gevonden...