Aardappels uit de oven (0)

Voor 2 personen.

Ingrediƫnten

Voor de aardappels

  • Aardappels ~150 gram p.p.
  • Rozemarijn (potje)
  • Knoflook (kan kant & klaar)
  • Olijfolie
  • Peper

Als groente

  • Spinazie of spruitjes

Voor de gehaktballen

  • Gehakt
  • 1 pond biologisch rundergehakt
  • 1 ei
  • Paneermeel
  • Peper en zout
  • Vloeibare boter of een stuk boter
  • Oregano of mint (optioneel)

Informatie

Kookboek Mathijs' kookboek
Categorie Avondgerechten
Temperatuur 1
Seizoen 1
Jaar 2015
Zichtbaar Voor iedereen
Toegevoegd 06 Nov 2015, 17:00
Laatst gewijzigd 06 Nov 2015, 17:00

Bereiding

Warm de oven voor op 200C.

Bereid de gehaktballen voor volgens het algemene gehaktballen recept.

  • Snij de aardappels in blokjes van een paar centimeter.
  • Doe er in een kom olijfolie, fijngehakte knoflook, een lepel rozemarijn en een lepel tijm bij.
  • Gooi ze in een ovenschaal of op bakpapier.
  • 20 minuten in de oven.

Maak ondertussen de groente klaar. Serveer.

Finishing touches

Voeg naar smaak paprika toe.

Reacties

Geen reacties gevonden...